Greyroad Logo
Spacer

ge

Wie wij zijn

s

 

Hans Sleeuwenhoek: Chief Executive Officer
Na twee studies in Business Administration heeft Hans tot 1994 gewerkt voor de Wegener Direct Marketing Groep. In 1994 werd hij Chief Executive Officer van Tactyl Technologies, een fabrikant van healthcare producten in Vista California. Na de verkoop van dit bedrijf in 1997 werd hij Managing Director and Vice President van Safeskin Corporation, een aan de Nasdaq genoteerde producent van healthcare producten. Hier was hij verantwoordelijk voor alle internationale markten. Na de verkoop van Safeskin Corporation aan Kimberly-Clark keerde Hans in 2001 terug naar Nederland  en werd hij directeur / eigenaar van de Bell Sell  groep. In december 2006 heeft hij de Bell Sell groep succesvol verkocht. GreyRoad Ventures startte haar activiteiten in het voorjaar van 2007.

Jos Naafs: Chief Financial Officer
Na ruim 16 jaar werkervaring bij de Belastingdienst is Jos van start gegaan met een eigen administratiekantoor, van waaruit diverse administratieve, accountants en fiscale diensten worden aangeboden. Jos is tot de verkoop van de Bell Sell Groep financieel directeur geweest van deze groep. Daarnaast is Jos inmiddels een ervaren, succesvolle en actieve speler in de onroerend goed markt geworden en beheert hij een eigen omvangrijke portefeuille.

f

 

Jeff Grant: Executive Vice President - USA
Jeff heeft meer dan 20 jaar hoogwaardige management en productie-ervaring. Zo heeft Jeff onder andere management posities binnen Kimberly-Clark, SafeSkin, Phoenix Research en Dural V.S. bekleed. Tijdens zijn carrière heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het succesvol opstarten, en begeleiden van productieprocessen van groeibedrijven. Zo is hij ook enige jaren directeur van een Surgical Productie site in Azië geweest. Momenteel is hij president van het gespecialiseerde medisch - coating bedrijf Coating Services Group, een organisatie die in januari 2011 door GreyRoad Ventures werd geacquireerd. Jeff heeft 5 kinderen en houdt zich bezig met het handelen en restaureren van 1950 en 1960 Volkswagen busjes waarvoor hij regelmatig de hele wereld afreist.

f

 

Wim Balkenende: Directeur Consultancy
Wim heeft 24 jaar ervaring als manager/ ondernemer bij verschillende bedrijven en franchiseorganisaties Door zijn brede ervaring is Wim de sparringpartner voor management en ondernemers op elk niveau. Hij adviseert bedrijven o.a. bij overnames, reorganisaties en verkoop, maar weet ook als geen ander een onderneming die zich in zwaar weer bevindt om te buigen naar succes. Wim heeft twee kinderen en drie kleinkinderen en geniet als geen ander van mountain biking, marathonlopen en zonvakanties.

f

 

Ted Roth: Chief Investment Officer - USA
Ted heeft jarenlang gewerkt voor verschillende private equity partijen in California waaronder de laatste jaren voor Totem Investment Partners LLC, onderdeel van Totem Enterprices Inc. welke organisatie in 2010 door GreyRoad Ventures werd geacquireerd. Ted heeft verschillende commissariaten, beheert voor derden een omvangrijke beleggingsportefeuille, woont in San Diego en heeft vijf opgroeiende kinderen. In zijn vrije tijd houdt Ted zich bezig met verschillende facetten van de watersport.

da

 

Linda Housand: Chief Financial Officer - USA
Linda is een uiterst ervaren accountant met uitgebreide ervaring als Financieel Manager in voornamelijk Fortune 500, middelgrote en kleinere Amerikaanse biotech, medische en software gespecialiseerde ondernemingen. In de loop van 20 jaar heeft zij als hoofdboekhouding, controller, financieel manager en CFO voor een verschillend aantal Amerikaanse ondernemingen gewerkt.
Linda is gerespecteerd lid van "the American Institute of Certified Public Accountants and Financial Executives International". In de late jaren negentig werkte zij als C.F.O. voor de in San Diego gevestigde onderneming Tactyl Technologies waar ook Hans Sleeuwenhoek, eigenaar van GreyRoad Ventures, als C.E.O. werkte. Sindsdien zijn de onderlinge contacten voortgezet en toen GreyRoad Ventures in 2010 en 2011 Totem Investment Partners LLC (GreyRoad Capaital LLC and) the Coating Service Group kocht, trad Linda per omgaande in dienst als C.F.O. Linda's hobby's zijn reizen, lezen, maar vooral het zelf ontwerpen en maken van juwelen.

n

 

Sten Kalenda: Chief Technical Officer
Sten is een absolute autoriteit in Nederland op het gebied van security als het gaat om gebruik van SSL cerificaten. Momenteel is Sten Kalenda is de CTO van TrustAlert onderdeel van Elephant Security. Oorspronkelijk is hij zijn ICT loopbaan in 1979 begonnen als programmeur. Naast het oprichten van een ethisch hackers team heeft hij de eerste VeriSign vestiging buiten de US geconfigureerd en ingericht. Sten werkte onder andere voor PinkRoccade en EDP Finance. Sten woont in de buurt van Apeldoorn en is getrouwd met Evelien. Buiten het over de hele wereld geven van lezingen treedt Sten vaak op als getuige deskundige in hackers gerelateerde processen. Buiten werk is Sten de schrijver van het boek "koffieknuffels", was hij ooit een zeer verdienstelijk in de autosport en geniet hij tegenwoordig van reizen en ontdekken.

jam

 

Mirjam de Groof: Member Advisory Board New Media & Direct Marketing
Mirjam heeft van origine een creatieve sales en marketing achtergrond. Zo studeerde zij aan de Academie voor Industriële Vormgeving (Design Academy) en de Academie voor Beeldende Vorming. Na een succesvolle marketing en sales loopbaan bij onder andere OPI en Lavans switchte zij in 2002 naar de contact center branche, waar zij uitgebreide ervaring met zowel inhouse als facilitaire centers, inbound als outbound opdrachten opdeed. Tot voor kort werkte Mirjam als plv. directeur voor de Reisinformatiegroep - 9292 alwaar zij naast o.a. marketing en productinnovatie ook de callcenteractiviteiten aanstuurde.

re

 

André Posthuma: Member Advisory Board Media & IT
André Posthuma heeft meer dan 15 jaar ervaring in sales- en sales-managementposities in de Informatie Technology. Met The Catalyst Group, een netwerk van onhafhankelijke professionals, adviseert hij IT en Telecom-bedrijven op het gebied van fusies en overnames. Voordat hij als zelfstandig adviseur werkzaam was heeft hij verschillende internationale management posities bekleed onder andere bij Aberdeen Group, Meta Group, Tandem/Compaq, Supernova en Cyco Automatisering.

 

Nard Gieskes – Member Advisory Board Media & IT
Nard is na zijn middelbare school (VWO)  in Haren (GN) gaan studeren in Amsterdam,  media en communicatie wetenschappen, en aansluitend in de muziekwereld beland. Na zijn studie heeft hij NIMA A & B certificaten gehaald, later aangevuld met deel certificaten voor digitale marketing, SEO en alle andere relevante zaken.

In de afgelopen 25 jaar heeft hij marketingcampagnes voor diverse bedrijven en in diverse branches bedacht en/of uitgevoerd. Soms specifieke marketing wensen van grote bedrijven zoals ProRail (Betuweroute), IBM, SAP, Commodore en EMI, en soms de totale planning en uitvoering van marketing voor startups als IXGlobal en DJ Power.

 

rten

 

Maarten Bouman: Member Advisory Board Logistics & Distribution
Maarten Bouman heeft ruim 18 jaar ervaring bij AkzoNobel in diverse nationale en internationale logistieke management functies. Hij heeft met name veel ervaring in Supply Chain Project Management. Maarten is een strategische professional die uiterst bedreven is in het leiden en uitvoeren van complexe projecten met als specialiteit fysieke distributie en warehousing. Maarten's grote passie is watersport - met name zeilen. Hij is tevens eigenaar van de Boot Accessoire Outlet.

rten

 

Job Andreoli: Member Advisory Board Business Model Innovation & Consultancy
Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan RSM/Erasmus universiteit (Rotterdam) en aan de Asian Institute of Management (Manilla), is Job gedurende 10 jaar strategie & transformatie consultant geweest bij EY en Capgemini en heeft ook de adviesgroep strategie & innovatie bij Atos Origin opgezet. Job heeft zich vervolgens gericht op de mkb markt, waar hij zijn vaardigheden inzet om bedrijven te helpen groei te realiseren en momentum te pakken. Daarnaast is hij gaan doceren aan de Nyenrode New Business School en vervolgens ook bij Nyenrode Business Universiteit als senior lecturer en promoveert daar op Entrepreneurial Finance. Heel recent heeft Job het boek ‘Entrepeneurial Finance: the Art & Science of Growing Ventures’ ge-co-edit, waarin leidende inzichten op startups en scaleups uit Europa verzameld zijn. Het boek betrekt professoren en practitioners van vooraanstaande Europese instituten (waaronder ESADE, IMD, Imperial College, INSEAD, Vlerick resp. EIF en Startup Europe) en is uitgegeven door Cambridge University Press. Naast zijn academische activiteiten leidt Job de Nyenrode Incubator in Amsterdam. Op persoonlijk vlak, is Job getrouwd met een Amerikaanse en heeft een zoon die afgestudeerd is in biomedical engineering aan Duke (NC).